۱۴۰۰-۰۶-۱۲

با همت مرکز معرفت و مهارت دانشگاه، برگزاری دوره آموزشی تکنیکهای مصاحبه از یکشنبه چهاردهم شهریور ماه

دوره آموزشی تکنیکهای مصاحبه به همت مرکز معرفت و مهارت دانشگاه برای علاقه مندان خبرنگاری و روزنامه نگاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به همت مرکز معرفت و مهارت دانشگاه دوره آموزشی تکنیک های مصاحبه برای علاقه مندان خبرنگاری و روزنامه نگاری برگزار می گردد.
بر اساس این گزارش دکتر علی جانفزا مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این دوره به بیان مباحث مختلف از جمله ارتباط با مخاطب ، سوالات اولیه و ثانویه در مصاحبه می پردازند.
این دوره به صورت چهار جلسه مجازی طی دو هفته از ساعت 21 الی 22 برای برادران و خواهران برگزار خواهد شد.