۱۴۰۰-۰۳-۳۱

آسیب های ادعایی حاکمیت دینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی کتاب آسیب های ادعایی حاکمیت دینی ، بررسی و نقد قرآنی و روایی نوشته علی عربی آیسک پژوهشگر و مدرس دانشگاه علوم اسلامی رضوی توسط مرکز پژوهش این دانشگاه منتشر شد.
بر اساس این گزارش این کتاب در 352 صفحه در دو بخش می باشد در بخش اول کتاب کلیات است که شامل فصل های مفهوم شناسی ، ادله ضرورت تشکیل حکومت دینی ، ویژگی های حکومت اسلامی و اهداف حکومت اسلامی می باشد در بخش دوم نویسنده به بررسی و نقد آسیب های ادعایی حاکمیت دینی از منظر قرآن و حدیث در قالب ده فصل می پردازد.
علی عربی آیسک در این کتاب به سوالاتی همچون چه دلایلی بیانگر ضرورت تشکیل حکومت دینی است و آیا ادعای فسادزایی ذات حکومت دلیل بر رد حاکمیت دینی است و همچنین حاکمیت دینی آرمان‌گراست یا واقع‌گرا پاسخ می دهد.
کتاب آسیب های ادعایی حاکمیت دینی توسط حجج الاسلام دکتر ایروانی ، دکتر روشن ضمیر ، دکتر مرویان حسینی و دکتر رستمی داوری علمی شده است.
در پایان لازم به ذکر است هم اکنون عرضه کتاب در انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی واقع در صحن هدایت حرم مطهر رضوی آغاز شده است.