۱۴۰۰-۰۲-۳۱

همایش مجازی عدالت اجتماعی در گفتمان انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی همایش عدالت اجتماعی در گفتمان اسلامی به همت گروه علوم اجتماعی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و با همکاری گروه علوم اجتماعی اسلامی دانشگاه تهران برگزار می شود.

بر اساس این گزارش حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری رئیس دانشگاه ، حجت الاسلام دکتر سید مهدی معلمی امام جمعه فریمان و حجت الاسلام نظافت مدیر مدارس علمیه المهدی از سخنرانان این همایش می باشند.

از دیگر سخنرانی این همایش یک روزه مجازی می توان به دکتر بوذری نژاد دانشیار گروه علوم اجتماعی اسلامی دانشگاه تهران و دکتر سلطانیه و دکتر قائمی نیک استادیاران دانشگاه علوم اسلامی رضوی اشاره کرد.

این همایش یکم خرداد 1400 در دو نوبت صبح از ساعت 9 تا 13 و نوبت عصر از ساعت 14 تا 20 در اسکای روم برگزار می شود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند پوستر اصلی برنامه و پوستر ساعات سخنرانی در فایل پیوست مشاهده نمایند.