مرکز زبان دانشگاه برگزار می کند
۱۳۹۹-۱۱-۲۷

برگزاری نخستین دوره های مکالمه عربی توسط مرکز زبان های خارجی دانشگاه

به همت مرکز زبان های خارجی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نخستین دوره های مکالمه عربی در دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به همت مرکز زبان های خارجی دانشگاه علوم اسلامی رضوی دوره های مکالمه عربی برگزار می گردد.

بر اساس این گزارش دوره مقدماتی الف توسط استاد موسوی روزهای سه شنبه و پنجشنبه ساعت 20 تا 21:30 و دوره های مقدماتی ب توسط استاد ملوندی روز های دوشنبه و پنجشنبه ساعت 19 تا 20:30 برگزار می شود.

متقضیان می توانند حداکثر تا 30 بهمن 99 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند و ظرفیت این کلاس ها محدود می باشد.

لازم به ذکر است این دوره ها 20 جلسه و هر جلسه به مدت 90 دقیقه می باشد و هزینه ثبت نام آن 150 هزار تومان می باشد.

اطلاعات تکمیلی شامل نحوه ثبت نام  شماره حساب و شماره کارت دانشگاه در پوستر دانشگاه پیوست شده است.