۱۳۹۹-۱۱-۲۶

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم اسلامی رضوی از راه‌اندازی و تجهیز سالن تیراندازی خبر داد

در راستای احیای ظرفیت‌های دانشجویی و ایجاد نشاط در بین دانشجویان و طلاب سالن تیرانداری دانشگاه علوم اسلامی رضوی  تجهیز و راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مدیرتربیت بدنی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: سالن تيراندازي دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حال حاضر در مرحله تجهيز به سر مي‌برد، و با پیگیری واحد تربیت بدنی و پشتیبانی مسئولان دانشگاه به حول قوه الهی بعد بازگشایی دانشگاه‌ها افتتاح و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.
محمود بهره مند گفت: ما قصد داریم در راستاي شناسايي و پرورش استعدادهاي دانشجویان و طلاب در رشته تيراندازي قدم‌هاي موثري برداريم. همچنین در آموزهای اسلامی ما هم به نقش تیراندازی تاکیدات بسیاری صورت گرفته است که نشان از اهمیت این ورزش دارد.
دبیر شورای ورزش دانشگاه علوم اسلامی رضوی ادامه داد: اقداماتی که با هدف ایجاد نشاط و شادابی در دانشگاه صورت گرفته است می‌توان از گسترش، تجهیز و بهسازی فضاهای ورزشی موجود از جمله تجهیز سالن آمادگی جسمانی، تهیه کف‌پوش سالن کشتی، تهیه لوازم رزمی و... جهت استفاده دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی نام برد.