۱۳۹۹-۱۱-۱۵

فراخوان علمی همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع) ؛ حامی پیامبر اعظم(ص)

مجمع جهانی اهل بیت(ع) با همکاری نهادهای همسو، "همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)" را برگزار می کند و کلیه پژوهشگران در زمینه‌های تاریخ، سیره، عقاید و... می‌توانند با نگاشتن مقالات علمی در هر یک از موضوعات این فراخوان با برگزارکنند

به میمنت دهه امامت و ولایت و اعیاد زیبای غدیر و مباهله، فراخوان "همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)" اعلام شد.

این همایش علمی به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) و با حمایت نهادهای همسو برگزار می‌شود تا با فعالیت پژوهشگران در زمینه‌های تاریخ، سیره، عقاید، کلام، رجال، کتاب‌شناسی، ادبیات عربی و... مظلومیت تاریخی شیخ الاباطح حضرت ابوطالب(ع) تا حدودی مرتفع گردد.

موضوعات علمی "همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)» در چهار بخش "تاریخ و سیره"، "کلام و عقاید"، "شعر و ادب" و مصنَّفات و مصنِّفین" فراخوان شده است؛ و محققان و نویسندگان می توانند مقالات خود را در هر یک از موضوعات چهار بخش مذکور (و یا هر موضوع دیگری که در راستای این همایش باشد) برای دبیرخانه ارسال نمایند.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا 30 دی 1397 و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات روز 31 فروردین 1398 خواهد بود.

اطلاعات بیشتر در سایت: www.abutalib-conf.ir

جهت مشاهده فایل اصلی پوستر فایل پیوست را دانلود نمایید.