۱۳۹۹-۰۹-۰۸

پیام رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در پی شهادت دانشمند هسته‌ای

حجت الاسلام وحدتی شبیری در گذشت دانشمند هسته ای شهید محسن فخری‌زاده تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در پی شهادت دانشمند هسته ای شهید محسن فخری‌زاده، با صدور پیامی به ملت ایران تبریک و تسلیت گفت.

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا.
شهادت مظلومانه چهره علمی و مدیرخدوم و جهادی میهن عزیزمان شهید دکتر محسن فخری زاده را به محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری، جامعه علمی کشور و ملت شریف ایران به خصوص خانواده معظم آن شهید بزرگوار تسلیت می گویم. تلاش این شهید جهادگر در صحنه های مختلف خصوصاً در بحران ویروس منحوس کرونا یادگار و درسی برای جامعه علمی کشور برای توأمان نمودن تلاش علمی و روحیه جهادی است . بدون شک تلاش مذبوحانه رژیم جعلی صهیونیستی و استکبار جهانی برای حذف چهره های علمی میهن عزیزمان نشانه استیصال این رژیم در حال احتضار است. این جنایت وحشیانه را به شدیدترین وجه محکوم نموده و امید آن را داریم که پاسخ مناسب و به موقع داده شود.
سیدحسن وحدتی شبیری
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی