۱۳۹۹-۰۸-۲۷

فراخوان مرکز زبان دانشگاه جهت دوره آموزش زبان انگلیسی

مرکز زبان دانشگاه علوم اسلامی رضوی دوره های آموزش زبان انگلیسی را در دو سطح مبتدی و پیشرفته برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی مرکز زبان دانشگاه دوره های آموزشی زبان انگلیسی را در دو سطح مبتدی و پیشرفته برگزار می کند.
این گزارش حاکی است سطوح برنامه ریزی شده در این دوره ها بر اساس استاندارد ارزشیابی سطح زبانی CEFR اتحادیه اروپا می باشد و شامل شش سطح به ترتیب ذیل می باشد.

A1 - Beginner
A2 - Elementary English
B1 - Intermediate English
B2 - Upper Intermediate English
C1 - Advanced English
C2 - Proficiency

در پایان لازم به ذکر است امکان استخدام نفرات برتر کارگاه های تخصصی در سازمان های مختلف وجود دارد.
برای اطلاعات بیشتر به پوستر دوره در فایل پیوست مراجعه نمایید.

سلام ببخشید پوستری پیوست نشده اینجا!