۱۳۹۹-۰۸-۲۵

دوره دانش افزایی علوم اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی دوره دانش افزایی علوم اجتماعی (مرحله مقدمات 1) برگزار می شود.

این دوره که به همت انجمن علوم اجتماعی دانشگاه رضوی تشکیل می شود به شیوه خوانش و تقریر ساده مناسب جهت نوآموزان علوم اجتماعی به سبک مباحثه می باشد.

مراحل اساسی سیر اندیشه در جامعه شناسی اثر ریمون آرون و جامعه و تاریخ اثر شهید مطهری و تاریخ فلسفه غرب نوشته هالینگ دیل مورد خوانش قرار خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش این دوره 17 آبان شروع می شود و به مدت 7 هفته تا چهارم دی ماه ادامه دارد.

لازم به ذکر است این دوره در شبکه اجتماعی اسکایپ طی 14 جلسه برگزار خواهد شد و ثبت نام در دوره رایگان می باشد.

علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند نام و نام خانوادگی ، کدملی و میزان تحصیلات خود را به شماره 09169946426 ارسال نمایند.