۱۳۹۹-۰۸-۱۴

درخشش دانش آموخته و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی جشنواره ملی پایان نامه های برتر

کسب رتبه نخست حجت الاسلام دکتر علی جلائیان دانش آموخته و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در نوزدهمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نوزدهمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر دینی و قرآنی دانشجویان کشور روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف به کار خود پایان داد.
بر اساس این گزارش دکتر علی جلائیان اکبرنیا، دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی، برای ارائه رساله دکتری با عنوان «بررسی اصول و مبانی سبک زندگی اسلامی» رتبه نخست در بخش دکتری را کسب نمود.
بعد از رتبه اول در مقطع دکتری سایر رتبه ها به شرح ذیل معرفی شده اند:
رتبه دوم (مشترک): آقای دکتر نورالدین زندیه، دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) برای ارائه رساله دکتری با عنوان «مبانی قرآن شناختی - تفسیری و راهکارهای استخراج علوم انسانی از قرآن کریم بر اساس دیدگاه آیت ا... جوادی آملی»
رتبه دوم (مشترک): آقای دکتر محمد رضا عزتی فردوئی، دانش آموخته دانشگاه قم، برای ارائه رساله دکتری با عنوان «نقد و بررسی شبهات قرآنی جنگ های پیامبر ص با یهود»
رتبه سوم: سرکار خانم دکتر زهرا بشارتی، دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبایی برای ارائه رساله دکتری با عنوان «روابط معنایی شمارواژه ها در آیات آفرینش»
لازم به ذکر است کلیه پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا که در ترم دوم سال تحصیلی گذشته و همچنین در طول سال تحصیلی جاری دفاع شده باشند امکان شرکت در این دوره را  داشتند.