۱۳۹۹-۰۷-۲۳

وضعیت مصرف اینترنت دانشجویان و اساتید از سامانه آموزش مجازی

با توجه به سوالات زیاد دانشجویان و طلاب ، مرکز فناوری اطلاعات طی گزارشی وضعیت مصرف اینترنت دانشجویان و اساتید دانشگلاه علوم اسلامی رضوی را تشریح کرد.

به گزارش مسئول مرکز فناوری دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، کلاس های آنلاین دانشگاه که در ترم گذشته به نشانی elc.razavi.ac.ir برگزار می شد هم اکنون در لیست اعلام شده وزارت علوم به وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات موجود می باشد.
طبق این گزارش سامانه جدید دانشگاه به نشانی اینترنتی  lms.razavi.ac.ir که در ترم جاری راه اندازی شده است نیز اقدامات لازم جهت ثبت در وزارت اطلاعات و ارتباطات صورت گرفته است.
لازم به ذکر است بیشترین ترافیک مصرفی اینترنت دانشجویان و اساتید مربوط به سامانه ادوب كانكت (elc.razavi.ac.ir) مي باشد، كه هم اكنون طبق اعلام وزارت فناوري اطلاعات و ارتباطات به تمامي اپراتور ها جهت اعمال ترافيك اينترنت رايگان اعلام شده است.