۱۳۹۹-۰۷-۰۹

اعلام تاریخ و ساعت مصاحبه پذیرفته شدگان کارشناسی و کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی تاریخ و ساعت مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد اعلام شد.

دریافت لیست زمان مصاحبه پذیرفته شدگان (کلیک کنید)

بر اساس این گزارش داوطلبین بایستی به موارد ذیل توجه داشته باشند.

1-    پذیرفته شدگان باید جهت مصاحبه فقط در تاریخهای مقرر راس ساعت مشخص شده  در مشهد مقدس ،   حرم مطهر ، صحن  امام حسن مجتبی(ع) ، ساختمان شماره دو  دانشگاه علوم اسلامی رضوی حضور بهم رسانند.
2-    مصاحبه شامل دو بخش علمی و عمومی است ولی از پذیرفته شدگان مقطع كارشناسي (دیپلم) فقط مصاحبه عمومی به عمل می آید.
3-    مصاحبه علمی مقطع کارشناسی طلاب از جلدین شرح لمعه – اصول فقه مظفر- منطق- و ادبیات عرب در حد سطح یک حوزه می باشد.
4-    مصاحبه علمی مقطع کارشناسی ارشد از جلدین شرح لمعه – اصول فقه مظفر- منطق- و ادبیات عرب در حد سطح یک حوزه  و مصاحبه تخصصي  از منابع دروس تخصصي همان رشته در حد آزمون تستي می باشد.

5-    پذیرفته شدن آن دسته از طلاب مقطع کارشناسی که تا پایان آبان 1399 موفق به ارائه گواهی  اتمام دروس پایه ششم از مراکز سه گانه حوزه علمیه( قم –مشهد-اصفهان) نشوند کان لم یکن تلقی خواهد شد. و همچنین درخواست انتقالی را در پرتال حوزه علمیه  تا 31 شهریور تکمیل کرده باشند
6-    پذیرفته شدن برادران دیپلم منوط به ارائه گواهی اتمام دوره متوسطه دوم (پایه دوازده) به هنگام ثبت نام در دانشگاه خواهد بود.
7-    در هر رشته فقط تعداد مذکور در این آگهی موفق به اخذ حداقل نمره علمی مورد نظر سازمان سنجش آموزش کشور شده اند.
8-    مدارک لازم : 1- دو قطعه عكس 3×4    2-کارت شناسایی معتبر  و فتوكپي آن   3- کارنامه آزمون  تستی که از سایت دانشگاه  پرینت گرفته شود  4- تاییدیه معدل کارشناسی  و ریز نمرات دوره کارشناسی برای داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد.5- خودکارمشکی یا آبی   در روز مصاحبه الزامی است .
تبصره: رعایت نکات بهداشتی و  زدن ماسک الزامی است

جهت اطلاعات بیشتر با شمارهای دفتر پذیرش و گزینش دانشگاه تماس حاصل فرمایید  05132224119 و 05132211412