۱۳۹۹-۰۷-۰۶

اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی دانشگاه

اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی دانشگاه علوم اسلامی رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی دانشگاه مورخ 21 شهریور 1399 اعلام شد.

بر اساس این گزارش پذیرفته شدگان کارشناسی و کارشناسی ارشد  (به جز دکتری)  که نام آن ها در فایل پیوست ذکر شده بایستی روز سه شنبه مورخه 8 مهرماه سال 1399 از ساعت 14 تا 22 به سایت azmoon.razavi.ac.ir مراجعه کرده و فرم مربوط به مصاحبه را تکمیل کنند و نوع مصاحبه حضوری یا غیر حضوری (با نرم افزار روبیکا) را مشخص نمایند.

و لازم به ذکر است عدم تکمیل فرم مصاحبه در ساعت مذکور به منزله انصرافی تلقی می شود.

پذیرفته شدگان می توانند در ساعات اداری با تلفن 05132211412 کارشناس پذیرش و یا 05132224119 مسئول پذیرش تماس بگیرند همچنین شماره دانشگاه 05132218990 داخلی 430 به سوالات خواهران و داخلی های 205 و 215 به سوالات برادران پاسخ خواهند داد.

با توجه به مقاطع خود بر روی لینک های زیر کلیک نمایید.

مقطع کارشناسی (داوطلبینی که دارای مدرک دیپلم می باشند)

مقطع کارشناسی (داوطلبینی که دارای مدرک حوزوی می باشند)

مقطع کارشناسی ارشد

مقطع دکتری