۱۳۹۹-۰۵-۱۹

سلسله جلسات بازخوانی انتقادی اندیشه اجتماعی متفکرین مسلمان به صورت مجازی برگزار می گردد

سلسله جلسات دانش اجتماعی مسلمین با عنوان بازخوانی انتقادی اندیشه اجتماعی متفکرین مسلمان به صورت مجازی از طریق اسکایپ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی سلسه جلسات دانش اجتماعی مسلمین با عنوان بازخوانی انتقادی اندیشه اجتماعی متفکران مسلمان برگزار می گردد.

در این دوره بیش از ده دانشجو و دانش آموخته به طرح بحث پرداخته و نقد و تحلیل آن توسط دکتر یحیی بوذری نژاد دانشیار گروه علوم اجتماعی اسلامی دانشگاه تهران انجام می پذیرد.

بر اساس این گزارش جلسات از 19 مرداد 1399 شروع می گردد و تا سی ام شهریور ادامه دارد و از جمله اساتید حاضر در جلسات می توان از دکتر محمد رضا قائمی نیک عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه رضوی و دکتر هادی بیگی ملک آباد اشاره کرد.

جهت اطلاع رسانی ثبت نام لطفا نام و نام خانوادگی و میزان تحصیلات و شماره تماس خودرا به شماره 09169946426 پیامک نمایید. همچنین اطلاعات تکمیلی زمان و نام اساتید در فایل پیوست ضمیمه گردیده است.