۱۳۹۸-۰۹-۰۵

اعلام نتایج آزمون کتبی دکتری تخصصی

اعلام اسامی پذیرفته شدگان در آزمون کتبی دانشگاه علوم اسلامی رضوی که در 31 مرداد و اول شهریورماه 1398 برگزار شده بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، نتایج آزمون کتبی دانشگاه که در 31 مرداد و اول شهریور 1398 در مشهد مقدس برگزار شده بود با اعلام اسامی 44 نفر در شش رشته تحصیلی اعلام شد.

این گزارش حاکی است که مصاحبه شفاهی از پذیرفته شدگان از تاریخ 23 آذر ماه آغاز می گردد و مصاحبه کنندگان پس از قبولی در مصاحبه برای نیمسال دوم برای تحصیل در دانشگاه دعوت خواهند شد.

براساس این گزارش داوطلبان مذکور در روز مقرر شده در اطلاعیه پیوست می بایست با در دست داشتن مدارک خواسته شده از ساعت 9 صبح در ساختمان شماره دو اتاق جلسات حضور داشته باشند و در این مرحله از داوطلبان مصاحبه عمومی و تخصصی از رشته انتخابی اخذ خواهد شد.

در ضمن مدارک لازم جهت مصاحبه دکتری شامل کارت شناسایی معتبر و فتوکپی آن ، دو قطعه عکس، رزومه علمی (تالیفات و سوابق علمی پژوهشی) می باشد.

اسامی پذیرفته شدگان و مدارک مورد نیاز ضمیمه گردیده است.