۱۳۹۸-۰۷-۲۳

چهارمین دوفصلنامه علمی ترویجی آموزه های حدیثی منتشر شد

چهارمین دوفصلنامه علمی ترویجی آموزه های حدیثی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدوی راد منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی چهارمین شماره از از دوفصلنامه علمی ترویجی آموزه های حدیثی منتشر شد.
این گزارش حاکی است این نشریه به سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدوی راد دانشیار دانشگاه تهران و مدیرمسئولی حجت الاسلام والمسلمین دکتر وحدتی شبیری رئیس دانشگاه  منتشر می شود.
شایان ذکر است در این شماره مقالاتی با عناوین روش شناسی معنایی واژه های نهج البلاغه ، بررسی جمله «اتق شر من احسنت الیه» از حیث صدوری و سنجش مفهومی ، نقد سند روایات در تفسیر اطیب البیان ، تحلیل روایات مختلف مدح و ذم گروهی در رجال کشی منتشر شده است.
نگاهی تطبیقی به اعلام نزول سوره برائت در احادیث و رویکرد مفسران فریقین ، اثر گذاری مولفه مذهب راویان در جرح و تعدیل خلاصه اقوال ، روش شناسی کتاب "غایة المقصد فی زوائد المسند" تالیف نورالدین هیثمی از دیگر مقالات علمی این شماره است.
علاقه مندان برای دریافت مقالات و ارائه مقاله در زمینه های حدیثی به سایت دانشگاه بخش سامانه نشریات پژوهشی مراجعه نمایند.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی دارای نشریات مختلف علمی است که نشریه آموزه های حدیثی ششمین نشریه علمی این مجموعه علمی است.