درس اخلاق
۱۳۹۸-۰۷-۱۵

حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری در درس اخلاق این هفته ؛ خدا را به خدایی اش بشناسیم

درس اخلاق این هفته با حضور حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری رئیس دانشگاه با موضوع خداشناسی و راهکارهای شناخت خداوند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی دومین درس اخلاق سال تحصیلی جدید با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد. در این درس اخلاق حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری به بیان معارف خداشناسی پرداخت و معرفت الله را بهترین و سود آورترین معارف برشمرد.
رئیس دانشگاه احادیثی پیرامون شناخت خدا بیان نمود و به حدیثی از امام صادق اشاره کرد که (اعرفوا الله بالله والرسول بالرسالة وأولي الأمر بالأمر بالمعروف والعدل والإحسان) خدا را با خدا و رسول را با رسالتش و اولی الامر را با امر به معروف و عدل و احسان بشناسید.
وی افزود شیخ کلینی در کتاب اصول کافی بابی در کتاب توحید با عنوان ( بَابُ أَنَّهُ لاَ يُعْرَفُ إِلاَّ بِهِ ) به معنای باب آن که خدا را جز به خودش نتوان شناخت قراداده است.
همچنین حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری در پاسخ به سوال چگونه خدا را به شناسیم به دو راهکار اشاره نمود و گفت راه اول خدا را خدایی اش بشناسیم و راه دوم شناخت شناخت خداوند با توسل به سوی خداوند می باشد
لازم به ذکر است درس اخلاق دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر دوشنبه ساعت 10 صبح به همت معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می شود.