۱۳۹۸-۰۵-۱۴

دیدار اعضای تشکیلات بیانیه گام دوم انقلاب با آیت الله صادقی رشاد

اعضای کارگروه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی شنبه گذشته 12 مردادماه  با رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این دیدار آیت الله صادقی رشاد پس از تاکید بر  تعیین هدف از تشکیل کارگروه بیانیه گام دوم در دانشگاه علوم اسلامی رضوی؛ بر مستندسازی پیشرفت های انجام شده در چهل سال نخست و  تقریر علمی نظریه هایی که در متن بیانیه آمده است سفارش نمود.

این محقق عرصه فرهنگ و اندیشه در ادامه بر لزوم شناسایی مراکز فعال در زمینه گام دوم انقلاب اسلامی و بررسی نقشه راه آنان جهت دوری از موازی کاری و به وجود آمدن افق های جدید فکری تاکید کرد.

گفانی است در ابتدای این دیدار دانشجویان عضو کارگروه با ارائه گزارش فعالیتهای این تشکل علمی دانشجویی در زمینه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری سوالاتی را نیز از این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پرسیدند.