۱۳۹۸-۰۴-۱۱

وداع با شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

اساتید، دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی با شهید گمنام 21 ساله دفاع مقدس وداع کردند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دیروز دوشنبه دهم تیرماه اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی با پیکر شهید گمنام دفاع مقدس وداع کردند.
این گزارش حاکی است مراسم مذکور که با حضور خیل عظیمی از دانشجویان و زائران حرم مطهر رضوی برگزار شد پیکر شهید 21 ساله عملیات کربلای پنج بر دستان دانشجویان تشییع و بعد از عرض ادب به ساحت امام هشتم(ع) به مسجد دانشگاه منتقل شد.
بر اساس این گزارش در این مراسم که زائران حرم رضوی نیز حضور داشتند دانشجویان با مداحی ذاکر اهل بیت(ع) یاد شهدای کربلا و شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته و پیکر مطهر شهید گمنام نیز توسط حاضران زیارت شد.
در این مراسم جمعی از اساتید از جمله رئیس دانشگاه حجت الاسلام دکتر وحدتی شبیری، فرمانده بسیج آستان قدس رضوی سرهنگ غلامی و معاونان فرهنگی و پشتیبانی دانشگاه نیز حضور داشتند.
شایان ذکر است مراسم مذکور به همت بسیج طلاب دانشگاه و بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس برگزار شد.