۱۳۹۸-۰۴-۲۱

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در دهه کرامت به مقصد منطقه مرزی کلات

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در دهه کرامت در منطقه مرزی کلات در حال برگزاری است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این اردو به همت بسیج طلاب دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شده و دانشجویان طی این اردو که تا 23 تیرماه در حال برگزاری است به امور عمرانی و فرهنگی می پردازند.
این گزارش حاکی است در این اردو که با محوریت گروه جهادی وارثان دانشگاه علوم اسلامی رضوی و همزمان با دهه کرامت و ولادت باسعادت امام رضا(ع) برگزار می گردد دانشجویان در منطقه مرزی کلات و با پوشش چهار روستا به مدت یک هفته به فعالیت می پردازند.
گفتنی است در این اردو ۲۵ نفر از طلاب و دانشجویان به فعالیت های فرهنگی،تبلیغی،عمرانی پرداخته و با همکاری گروه های دیگر اعزامی به فعالیت های پزشکی و درمانی و همچنین اشتغال زایی نیز خواهند پرداخت.
پیش از این نیز دانشجویان دانشگاه با اعزام به اردوی جهادی در تعطیلات بین دو ترم به مناطق محروم اعزام می شدند و طی روزهای بعدی نیز طرح تداوم از جانب بعضی از جهادگران ادامه می یافت.