۱۳۹۸-۰۴-۱۹

انتشار یکصد و هجدهمین شماره از دوفصلنامه پژوهشهای اجتماعی اسلامی

یکصد و هجدهمین شماره از دوفصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این شماره مقالاتی با عناوین نقد برون گفتمانی پارادایم‌های عدالت در اندیشه سیاسی غرب؛ کاربست و سنجش نظریۀ «محرومیت نسبی» در انقلاب اسلامی ایران و مقایسه تطبیقی نقش‌های جنسیتی در رویکرد اسلامی و جامعه‌شناختی؛ قرآن، نظام احسن و سبک زندگی در عصر تکنولوژی منتشر شده است
بررسی مؤلّفه‌های سبک زندگی شهدای مدافع حرم؛ الگوی شایستگی‌های اجتماعی در روابط اجتماعی معصومین  با تأکید بر فرهنگ علوی و رضوی؛ تبیین عوامل ایجاد تمدن نوین اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری از دیگر مقالات نشریه پژوهشهای اجتماعی اسلامی در ایستگاه صد و هجدهم است.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی دو نشریه علمی ترویجی و چهار نشریه علمی پژوهشی دارد و در چشم انداز آینده دانشگاه افزایش نشریات علمی با موضوعات تخصصی رشته های مرتبط با علوم اسلامی دیده شده است.
علاقه مندان برای دانلود مقالات این نشریه و سایر نشریات دیگر دانشگاه و نیز ارسال مقاله به این نشریات می توانند به سایت دانشگاه به نشانی www.razavi.ac.ir بخش سامانه نشریات مراجعه نمایند.