۱۳۹۸-۰۳-۲۵

اجرای چهار رشته جدید در آزمون ورودی سال 98 در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

رشته های دانش اجتماعی مسلمین، علوم اقتصادی گرایش بانکداری اسلامی، حکمت اشراق و عرفان و حکمت اسلامی برای آزمون سال 98 دانشگاه علوم اسلامی رضوی موفق به اخذ مجوز احرا شدند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه برابر مجوز سازمان سنجش آموزش کشور چهار رشته دانش اجتماعی مسلمین، علوم اقتصادی گرایش بانکداری اسلامی، حکمت اشراق و عرفان و حکمت اسلامی به رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه علوم اسلامی رضوی اضافه شد و داوطلبان علاقه مند به این چهار رشته می توانند این رشته ها را در اولویت خود انتخاب نمایند.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی امسال در شش رشته در دوره کارشناسی، 13 رشته کارشناسی ارشد و شش رشته در دوره دکتری پذیرش دانشجو خواهد داشت.
در آزمون امسال، خواهران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز می توانند شرکت نمایند. شایان ذکر است پذیرش خواهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم اسلامی رضوی برای نخستین بار صورت می پذیرد.