۱۳۹۵-۰۸-۱۸

برگزاری سلسله نشست های بازخوانی آثار شهید آوینی

سلسله جلسات بازخوانی آثار شهید آوینی به همت کانون غرب پژوهی و اندیشه اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه  علوم  اسلامی رضوی، سلسله جلسات بازخوانی آثار شهید آوینی  با حضور  حجت الاسلام والمسلمین محمدی برگزار می شود.
به همت کانون غرب پژوهی و اندیشه اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و در راستای ترویج و معرفی آثار شهید آوینی سلسله نشست های بازخوانی  آثار این شهید برگزار خواهد شد.
این برنامه ها با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجوئی و هر هفته روزهای سه شنبه برگزار می شود که این هفته  18 آبان ماه از ساعت 20 برگزار می شود.
شهید آوینی در کلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان سید شهیدان اهل قلم معرفی شده است که از این شهید آثار ماندگاری بوِیژه در عرصه دفاع مقدس  بجای مانده است.