۱۳۹۵-۱۲-۰۲

هشتمین صعود گروه کوهنوردی بصیرت دانشگاه علوم اسلامی رضوی

گروه کوهنوردی کارکنان و اساتید دانشگاه علوم اسلامی رضوی با نام گروه بصیرت هشتمین برنامه کوپیمایی سال 1395 را برگزار میکند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ،هشتمین برنامه عمومی گروه کوهنوردی بصیرت  کارکنان و اساتید دانشگاه  علوم اسلامی رضوی در سال 1395 روز جمعه ششم اسفند ماه برگزار می شود.
 بنابر این گزارش کلیه اساتید و کارکنان علاقه مند در صورت تمایل تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 4 اسفند ماه جهت ثبت نام به آقای علی دائمی رابط ورزشی کارکنان مراجعه نمایند.
زمان شروع برنامه صبح جمعه مورخ 95/12/6 ساعت5 بامداد و ازمیدان آزادی (پارک ملت مشهد ) به سمت ارتفاعات روستای کنگ می باشد.
گروه کوهنوردی بصیرت دانشگاه علوم اسلامی رضوی در چند سال گذشته فعالیت خود را آغاز نمود که در حال حاضر مورد استقبال کارکنان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه  واقع شده است و  حضور در این برنامه ها در افزایش سلامت و روحیه کاری موثر می باشد.
کلیه علاقه مندان جهت حضور وسایل مورد نیاز شامل لوازم انفرادی سبک (بادگیر، کلاه، پانچو، گتر برف، دستکش و ...) ،  کفش و کوله مناسب راه پیمایی در برف ، صبحانه یا نهار(سبک وغیرقابل فاسدشدن) ، ظرف حمل آب به اندازه موردنیاز همراه داشته باشند.