۱۳۹۴-۰۸-۱۰

صعود به قله فلسکه : مقصد چهارمین برنامه عمومی کوهنوردان گروه بصیرت

چهارمین برنامه عمومی گروه کوهنوردی بصیرت دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سال جاری با صعود به قله فلسکه انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در این صعود که با حضور بیست نفر از اساتید ، معاونین وکارکنان دانشگاه انجام شد کوهنوردان قله فلسکه را زیر پا گذاشتند.
قله فلسکه یکی از قله های زیبای رشته کوه بینالود می باشد که با ارتفاع 3050 متر  یکی از بلند ترین قله های استان خراسان است .
گروه کوهنوردی بصیرت دانشگاه علوم اسلامی رضوی طبق برنامه ریزی قبلی صعود به قله فلسکه  را از  مسیر دره بزرگ کنگ که یکی از مسیرهای زیبا برای صعود کوه نوردان می باشد را در نظر گرفته بود.
حرکت برای این صعود ساعت  13/30 روز پنجشنبه هفتم آبان ماه با حرکت از حرم مطهر رضوی آغاز شد که بازگشت کوهنوردان به مشهد مقدس تا ساعات اولیه بامداد جمعه به طول انجامید.