۱۴۰۳-۰۲-۱۸

تقدیر جامعةالمصطفی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی

جامعةالمصطفی از مشارکت فعال دانشگاه علوم اسلامی رضوی در برگزاری کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله امام خامنه‌ای تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن جهانگیری، رئیس دانشگاه رضوی با همراهی دکتر قائمی نیک، معاون پژوهشی این نهاد علمی فرهنگی ضمن حضور در جامعةالمصطفی خراسان با حجت الاسلام دکتر صالح، رئیس این مرکز علمی دیدار و گفت و گو کرد.

رئیس جامعةالمصطفی خراسان با اشاره به نزدیکی جامعة المصطفي و دانشگاه علوم اسلامی رضوي از نظر اهداف و رسالت ها، از امکان همكاري مشترك دو مجموعه در عرصه هاي مختلف برای تاثير گذار در جهان اسلام سخن گفت.

در ادامه ضمن تقدیر از حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری و مجموعه دانشگاه علوم اسلامی رضوی برای همراهی و مشارکت فعال در برگزاری اجلاسیه شرق کشور کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، به زمینه های توسعه همکاری و افزایش تعاملات اشاره کرد.

بخشی از این گفت و گو به تبادل نظر پیرامون هم افزایی‌ در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی اختصاص یافت.