۱۳۹۸-۰۵-۰۵

اعلام اسامی مرحله اول آزمون دوره دکتری تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اسامی 187 نفر از داوطلبانی که در مرحله آزمون تستی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقطع دکتری تخصصی حائز حداقل نمره قبولی شده اند اعلام شد.

این گزارش حاکی است این داوطلبان می بایست طی روزهای 31 مرداد و اول شهریور برای آزمون تشریحی در دروس تخصصی و مشترک در ساختمان شماره یک دانشگاه علوم اسلامی رضوی واقع در صحن هدایت حرم مطهر رضوی حضور به هم رسانند.

بر اساس این گزارش اسامی داوطلبان برگزیده در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فردا اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است بنا بر اعلام قبلی داوطلبان برگزیده آزمون تستی دوره دکتری بعد از آزمون تشریحی از آبان ماه به بعد بر اساس امتیازات کسب شده در مرحله تشریحی به مصاحبه علمی دعوت شده و در نهایت در نیمسال دوم تحصیلی، تحصیلات خود را در این مقطع آغاز خواهند کرد.

اسامی داوطلبان برگزیده در فایل PDF ذیل همین خبر قابل دانلود است.